Naučna istraživanja

Alma C.

Želim da vam se zahvalim na velikom trudu u borbi za istinu i pravdu.  Bila mi je velika čast da radim sa Profesorom Ramić  i timom. Nažalost zbog mog novog posla i drugih privatnih poslova odlućila sam da napustim Institut kao sekretarica.Posto se ja nalazim u Americi a Institut u Kanadi veoma mi je tesko da uskladim sve planove skupa.  Moj novi posao je puno radno vrijeme tako da sam izgubila slobodno vrijeme sto sam imala do Maja ove godine za Institu.Kad budem u mogućnosti sa vremenom draga srca ću pomoći. Želim vam još mnogo godina uspješnog rada i hvala na svemu.
Alma Čizmić Clausen
Sekretarica Instituta
U ime IGK zelim se zahvaliti sekretarici IGK Almi Cizmic na veoma dobrom radu ne samo kao sekretarici, vec i kao aktivnoj clanici Internacionalnog ekspertnog tima naseg Institta na zaista odlicnom i znalackom radu. Njen rad moze biti primjer mnogima kako se treba odnositi prema svojim obavezama. Alma ostaje u nasem Internacionalnom eksprtnom timu i u skladu sa svojim slobodnim vremenom ce dati svoj doprinos radu istog.
Ovu priliku koristi da se zahvalim Almi na konstruktivnom radu, zelim joj mnogo uspjeha na novim radnim obavezama i nadam se da ce i dalje davati svoj doprinos istini i pravdi i zastiti ljudskih prava i sloboda.
U skoroj buducnosti mi cemo otvoriti diskusiju u procesu imenovanja novog sekreta.
Svako dobro.
Emir Ramic
Direktor IGK

Vijesti: