Naučna istraživanja

Kopic E.

Esad Kopić Osmanović
Onima koji napor smatraju normalnim, koji žrtvu i odricanje dobrog dijela ličnog života za boljitak zajednice, domovine, svijeta, njima se niko ne može dovoljno zahvaliti.
Njih samo može dovoljno nagraditi dragi Allah.
Jedan od rijetkih u svijetu je Emir Ramic.
Teško možete i zamisliti koliko je nekome čast imati takvog čovjeka za prijatelja.
Rijetki zato imaju i privilegiju vjerovati u 100 % pobjedu Bosne i Hercegovine protiv četničke politike i režima agresije i GENOCIDA!
No, svi vi možete pomoći ako niste flegmatični na stanje u Bosni i Hercegovini, odnosno okruženju OPASNIH NAMJERA!
Ako ništa drugo, vi imate obavezu zbog svoje djece braniti ideje i ljude poput Emira koji takvih puno ideja iznose na svojim plećima.
Nekad se pitajte, šta je to sa vašim srcem, pa dopuštate da neprijatelj "slobodno" proganja naše lidere Bošnjake i u BiH i po svijetu!
Zar vam savjest dopušta da odmahujete rukom dok Emiru i drugim borcima za pravdu i uspjeh Bosne neprijatelj čak i javno prijeti?!
Ja sam drugaćiji i zato svim srcem cijenim Emira i srce mi je zadovoljnije, jer se nas dva oslovljavamo istinskim prijateljima.
Hvala Kanadi, predsjedniku vlade Kanade, svim gradonačelnicima u Kanadi koji obilježavaju dan GENOCIDA u Srebrenici, ali i pružaju zaštitu Emiru i familiji.
Hvala ti Emire uime mladih i novih naraštaja Bosne i Hercegovine, ali i djece izvan BiH, jer i do njih će doprijeti informacije o kakvom se SVJETSKOM BORCU ZA LJUDSKA PRAVA radi, a naš je, naš iz Bosne i Hercegovine.

Vijesti: