Podrške plemenitih

Zaim Pasic

Postovani Gospodine Ramic

 

 

SSD BiH se od svog postanka zalagao za obnovu cjelovite,multietnicke,funkcionalne,prosperitetne drzave Bosne i Hercegovine po uzoru na najrazvijenije zemlje svijeta.

Zelimo Vas obavijestitida je GO SSD BiH u skoroj proslosti polazeci od cinjenice da je ustavno pitanje u BiH pitanje svih pitanja,utvrdio svoj prijedlog vidjenja ustavnih reformi  u BiH.

Taj dokument je usvoio i Kongres SSD BiH i GO SSD BiH je duzan postovati i provoditi odluke svojih organa.

Uporedbom osnovnih principa za koje se zalaze SSD BiH i onih za koje se zalaze Globalni Pokret RBiH proizilazi da su razlike veoma male jer su ocito nase potrebe i zelje identicne.

Veoma cijenimo cinjenicu da je apel potpisao veliki broj BiH intelektualaca iz reda svih konstitutivnih naroda kao i manjinskih naroda.To ovom apelu daje posebnu snagu.Cestitamo Vam na tome.

Obzirom da je SSD BiH pravni subjekt i postujuci njegov integritet ,GO ili predsjednik nemoze potpisivati bilo kakve dokumente,deklaracije,apele i sl. Ako ne postoji sporazum ili protokol izmedju SSD BiH sa nekom organizacijom.

GO SSD BiH  pozdravlja i podrzava sve ovakve i slicne inicijetive koje potencijalno mogu doprinjeti izlasku iz teske agonije Bosne i Hercegovine.

Pored nase iskrene podrske ,zelimo Vam takodje puno uspjeha sa ovom inicijativom.  

 

Za GO SSD BiH

Zaim Pasic

Predsjednik

 

Vijesti: