Podrške plemenitih

Plemeniti govore


Hajrija Hecimovic Dragic SVE STE VI TO ZASLUZILI SVOJIM BEZPREKORNIM VELIKIM RADOM DA VAS DRAGI BOG NAGRADI.
Saban Basic Sretan rodjendan veliki covjece. Samo mogu reci neka te dragi Bog nadari s velikim zdravljem.
Mensura Lejlic‎, Greetings and Best Wishes Happy Birthday Mr Emir Ramic . Sretan Rodjendan Akademiku i velikom Prijatelju Bosne i Bosnjaka.
Enes Abdic‎, Dragi Emire sretan rodjendan , da nam budes ziv i zdrav i jos dugo pises istoriju naseg naroda i otrgnes od zaborava. Svako dobro , selam i sretno od Enesa i porodice.
Emir Grozdanic‎, Postovani gospodine Akademik dragi Emire Ramic zelim Vam sretan rodzendan dobro zdravlje I dug zivot i zelim da vam cestitam na plaketi koju Vam je urucio gospodin Reis Kavazovic zelim vam jos mnogo uspjeha u zivotu Vi ste iz Prijedora drago mi je da smo sugradzani.
Sukrija Meholjic‎ to Emir Ramic, Sretan ti tvoj dan, veliki covjece!
Ibrahim Kajan‎ to Emir Ramic, Dragi Emire, čestitam punog srca na Povelji za veliki trud u istraživanju genocida, koju Ti je uručio Reisu-l-ulema.
Emir Mujadzic‎ to Ramic Emir, Emire srećan roÄ‘endan, uspjeh ne treba jer si ti već uspješan , mudar i pametan , neka te služi dobro zdravlje, sreća i sve najbolje,
Husein Kišija‎ to Ramic Emir, Sretan rodzendan uvazeni gospodine. da ih jos puno u zdravlju docekas.sa svojim naj blizim I nama Bosnjacima otvaras vidike.
Almasa Bajrić‎ to Ramic Emir, Sve najbolje našem Ambasadoru za njegov roÄ‘endan da nam još proslaviš 100 roÄ‘endana sa vašim najdražim.
Zejnil Preljevic‎ to Ramic Emir, Emire neka tije sretan rodjendan da poživiš puno godina u zdravlju i sreći i nastaviš plodan i koristan rad.
Emira Ramic‎ to Ramic Emir, BOGATSTVO JE IMATI TAKVOG BRATA KAO STO SI TI JER TVOJA DUSA JE VELIKA I MOCNA, TVOJA DOBROTA RUSI SVAKO ZLO, ZATO ZIVI U SVEMU LIJEPOM JER TI TO ZASLUZUJES. NEMA BOLJEG PRIJATELJA OD BRATA. SRETAN RODJENDAN I SVAKO DOBRO U ZIVOTU!.
Dzenana Ramic Sretan rodjendan Dr. Ramicu a moram dodati da je bogatstvo svima nama imati takvog lidera u nasoj zajednici. Ziv i zdrav bio i HVALA.
Hikmeta Hadzisabic Sretan rodjendan Emire skolski druze, ponosni sto imamo Tebe i da ustrajes uz Bozju pomoc u svojim ciljevima a prije svega zdravlja , srece i ljubavi. Veliki sellam i pozdrav iz Stockholma.

Mirsad Ismeta Zvirkic Smajic Zasluženo i u pravim rukama.Iskrene cestitke našem,vašem i sviju nas velikom borcu za istinu i pravdu Bosne i Hercegovine.Aferim i veliko hvala profesore Emire ,jer nas u tudjini usmjeravate pravim putem za bolju buducnist nas i svih naših potomaka.Svako dobro ti od srca želi familija Smajic.
Amra Kekic Bahonjic Hvala ti Emire za sve sto cinis da istina izadje na djelo, Hvala tebi i citavom tvom timu koji neumorno i hrabro stoje na Braniku Istine o Bosni. Nazalost svi mi koji smo oko tebe smo slaba podrska i cesto zanemarujemo one koji su blizu nas a toliko daleko od nas. Reisova hutbe su stavile fokus ne samo na vjeru nego i na Bosnu i Bosnjacku kulturu sto nazalost nasi centri koje smo izgradili niti cuju niti vide tako da cemo mi kao narod a i nasa djeca samo nestati u ovom istopljenom krajoliku gdje se ne zna "ko pije a ko placa". Jos jednom Aferim Emire i nemoj posustajati jer ce se tvoja borba isplatiti prije ili poslije.

Amir Ahmetspahic Kanadska vlada I kanadski narod pokazali su sve ove godine ,da su veliki prijatelji bosanskog naroda I Jedne I jedine Majke Bosne I Hercegovine!!!!Sto Nas uveliko postuju I pomazu najvece zasluge pripadaju Gospodaru,Koji je poslao medu Nas nsjboljeg od Nas neumornog Dr.prof.akademika Emira Ramica!!!!Zivjela Kanada ,zivio Nam Nas Emire dugo ,dugo,dugo Joss....
Saban Basic Sretan rodjendan veliki covjece. Samo mogu reci neka te dragi Bog nadari s velikim zdravljem.
Hajrija Hecimovic Dragic SVE STE VI TO ZASLUZILI SVOJIM BEZPREKORNIM VELIKIM RADOM DA VAS DRAGI BOG NAGRADI

Vijesti: