Podrške plemenitih

Plemeniti govore

Fatima Deovic: Bravo Emire za tekst ali treba nesto i u raditi, dodo je gluh kad mu seprica sta nije njegovo pravo. Pravo ima da ne voli BH ali nema pravo da rusi nista osim svojekuce.
Azra Gojacic: Dodik moze iseliti Kad god hoce. Al za rusenje drzave ide se u zatvor. Bravo Emire.
Emir Mujadzic: tako je Emire
Zuhra Muslija Tako i treba Emire. Na govor odgovor.
Senad Kahrimanovic: Super i halal ti vjera Emire, piši sve dok rumonja u brazdu ne sidje, jer ovakav rudonja nam blati kulturu a na žalost dio naše domovine koju uporno pokušava omalovažiti! Uz MS i da nam još dugo pišeš.
Sejad Muhic: Nekad je on bio trakrorista a sad se unazadio. Postao je konjina marke dorat koje Srbija jos uvozi. Bravo Emire.
Krkic Zlatija: Hvala ti Emire, svaka cast. Nista dodati i nista oduzeti, sve si rekao.
Mitheta Avdagic Svaka cast Emire.
Hasna Radaslic: Hvala Emire.
Selima Kljunic: Kada bi politicari u BiH, reargovali kao vi Gos.Ramic bilo bi pomaka, zelim vam puno snage u daljem radu.
Almasa Bajrić: Bravo Emire Svaka ti čast.
Selim Basic:Tako misli svaki gradjanin koji voli svoju zemlju BOSNU, neznam kako moze pomislit tako nesto kad je primao duznost u predsjednistvu postoji zakletva to znaci kada se zaklinjao lagao je svoju drzavu treba ga pod hitno sankcionisati! Bravo Emire.
Emir Grozdanic: Hvala vam Akademice Ramic vi ste Gazija borite se za sve narode i manjine u BiH.
Senija Bjelosevic: Svaka cast gospodine Emire tako se brani BiH znamo mi koji smo protjerani kako boli i kako se brani BiH.
Emina Pašić: Tako je prinče Emire, hrkljuši nek idu sa scene ima i drugih boljih političara od hrkljuša iz RS-a
Muhidin Cepic: Zna on to vrlo dobro ko smo mi Bošnjaci, zato nas toliko napada i toliko laže na nas. Hvala Emire.
Emira Ramic: BRAVO EMIRE.
Alma Filipovic: Svaka vam cast gospodine Emire i sve pohvale za vas rad i trud.
Meliha Sahbegović: Smajić Aferim profesore Ramicu. Slijedimo tvoj put u naÅŸoj borbi za BiH i naše dostojanstvo. Neligično je da neko predstavlja BiH koju nevoli. Imaju rezervnu državu pa im se može.
Saban Basic: Svaka čast profesore Emire. Svi Bosanski intelektualci trebaju da se ugledaju u tvoj rad i rad IGK. Samo bi mogao dodat na tvoje pismo da se Milorad i debelo obogatio u Bosni
i Hercegivini.
Fadil Redžić:  BRAVO RAMIĆU. IMA NAS PUNO KOJI TAKO RAZMIŠLJAMO ALI GORNJI VRH BOSANSKI JE POSVE SLAB. NE REAGUJE KAO JEDNOSTAVNA RAJA. BOSNA JE NAŠA I OSTAĆE. A DODIK SIGURNO ZA SVA VREMENA MORA OTIĆI SA SCENE. VRIJEME JE.
Sabina Husejnovic-Hublic: Hvaala vam sto postojite.
Hamid Custovic: Dobro rećeno.
Sakib Paco: Samo nastavi Emire vrlo pametno,i patriotski.
Rifet Dzananovic: EMIRE.SKIDAJTE.TOG.LUDAKA.ON.JE.NESPOSOBAN.VLADATI.SAM.SA.SOBOM.
Radiobhdijaspore: Saradnik Radio BH dijadpore Akademik Emir Ramic odgovara Miliradu Dodiku na njegovo ponasanje prema Bosni i Hercegovini.
Izet Sepic: Bravogospodine Ramic.
Nesib Salihovic VRLO PAMETNO REÄŒENO Ramicu..
Nermin Alijagic Svaka čast gos.Ramiću ,al ni on ništa novo jer mi bosanci(namjerno)patriote ove nam zemlje BiH osjećamo to.za sve su krivi ti u Sarajevu ,oni treba i mi očekujemo to od njih da to odrade//ja bi zamolio novinare i medije da počnu da ga ignorišu stim da ga uopšte ne spominju,bolje da pišu o psima lutalicama i tako slično.
Suljo Hamzabegovic: Svaka cast Emire . Tako treba odgovarati svima onima koi rade protiv Drzave Bosne i Hercegovine.
Senka Pasanovic: Dugo nisam pročitala jedno fino, kulturno, obrazovano, pametno, dostojanstveno napisano pismo. Bez uvreda, psovki i svih sličnih izraza koji se pojavljuju u komentarima. Gospodine Emir, skidam kapu. Svaka vam čast.
Enver Sehovic: B R A V O gosp. Emire Ramić, tako se brani dostojanstvo, suverenitet i identitet Bosne i Hercegovine. Svi mi kojima je Bosna i Hercegovina u srcu, koji smo ponosni na svoju državu trebamo dignuti glas i reći DOSTA JE VIŠE BILO ovom napaćeno narodu. Živjela je, ŽIVI I ŽIVJEĆE OVA NAŠA PONOSNA I PRKOSNA BOSNA I HERCEGOVINA .
Elifa Samardzic: Kulturno pismeno bez vrijeđanja napisano i na jedan dostojanstven način odgovoreno.Bravo Akademiče.
Tifa Husilovic Solakovic: Svaka cast Emire sutnja je prihvatanje a sutnju nam nece ova mladost optostiti kapa dole velicino.
 Hizreta Zulić-Bijedic: TAKO SE TO RADI !!! TREBA CIJELI SVIJET "BOMBARDOVATI" SA ISTINOM O DODIKU I ZVANIÄŒNOJ SRBIJI ,koji se ne libe ni jednog momenta da JAVNO iznose svoje viÄ‘enje "velike Srbijie),NE VODEĆI RAÄŒUNA KOLIKO TO UGROŽAVA DRUGE NARODE I SIGURNOST U REGIONU..

Vijesti: