Podrške plemenitih

Plemeniti govore

Mejra Dautovic Emire neka te dragi Allah nagradi istinai pravda je spora ali dostizna Aferim.
Dzevad Fazlic Pratim gospoda Ramica i cjenim njegiov doprinos promociji nase domovine u svijetu. Vise je gospodin Ramic doprineo promociji nase domovine nego vlast u Sarajevu. Hvala na svemu.
Saban Basic Svaka cast Institutu za Genocid, Samo naprijed mismo uz tebe Emire.
Emir Mujadzic Emire kao graÄ‘anin Bosne ponosan sam na tvoj rad koji činiš bez pare dinara u ime patriotizma za svoju zemlju i narod . Ti si jedan od posljednjih neposustalih bastiona Bosne zbog kojih se na trenutak osjetim čovjekom . Bio bih sretniji da ove lijepe poslove koje činiš uradi bilo ko od naših ambasadora koji godinama troše zadnjice na žuljanje fotelja u našim DKP po cijelom svijetu ne radeći ama baš ništa osim neprimjerena truda glumatanja duševno bijedna snoba a na račun teške sirotinje u zemlji koju predstavljaju . Ne ostaje nam ništa drugo , nego da zamolimo dragog Boga da te nagradi svojim miloštama na ovom i onom ljepšem svijetu za dobra koja činiš u ime svoje zemlje , njegove milošte su najljepše . Nadam se da će u novim generacijama koje rastu u našoj zemlji biti dovoljno lavova , in ša Allah više nego se nadamo , da nam vrate čast koja nam pripada . Biti tolerantan prema nepravdi je podrška zlu koje se iz nje raÄ‘a .

Ramic Avdija
Institut za istrazivanje Genocida u Kanadi je jedna od najbitnijih institucija u Kanadi pored institucija vlade Kanade. Razlog tome je sto naporno se bori za pravdu i istinu. U ovom slucaju pravdu i istinu o Genocidu u Bosni i Hercegovini. Svi bosanci i hercegovci moraju podrzati ovaj Institut i njegov rad sa ciljem boljeg zivota i sankcionisanje svih pocinioca Genocida. Istina ne smije nikada biti zaboravljena i mora se uvijek govoriti i njoj. Ovaj put podrsku Institutu je dao i grad London sto pokazuje ispravnost rada Instituta.
Hvala gradu Londonu.

Vijesti: