Podrške plemenitih

Plemeniti govore

Esad Kopić Osmanović
Put je dug, a nijet GAZIJA Bosne i Hercegovine je u Njegovoj službi. InšAllah . Mi vjerujemo GAZIJAMA . Hvala Emir Ramic, hvala Dr.Smail.

Hali Da
Hvala Vam Uvaženi Dr.Ramic Emir ,neprocjenjiva je važnost ovoga projekta..Naši politicari se bave samo sa sobom pa niti razmišljaju na ovu temu,nije im čak ni u podsvijesti spomen obilježje hrabrim ženama sa Drine...

Esad Kopić Osmanović
Apsolutna podrška ovoj ideji i svima onima koji se uključuju u ovu inicijativu i projekat. Hvala Emir Ramic i institutu za istraživanje genocida Kanada.

Adnan Balihodzic
Zaista nisam siguran čime sam to zaslužio, ali naći se (bez ikakvoga moga znanja) na stranicama knjige dugogodišnjeg banjalučkog muftije Edhema ef ÄŒamdžića, pa još pored našeg akademika Emira Ramica Emir Ramic Ramic Emir, ovih prekaljenih boraca za državu i narod Bosne i Hercegovine, čini mi neizmjernu čast i budi osjećaj poniznosti i privilegije.
Hvala mojim i muftiji i akademiku! Da vas Allah Dragi poživi još dugo u zdravlju, dobru i rahatluku, Amin!
‘Naš Doboj’ - upravo izašla iz štampe.

Edina Midhet Mesanovic
Divno gospodine Ramiću! Riječima i djelima volite domovinu

Sabit Bekto
Vi ste jedan veliki (Ambasador)naše nam jedine domovine ...Hvala vam ..


Saban Basic
Bravo Dr. Emire,
IGK is doing utmost to make its voice herd. This letter should have thousand’s of Bosnians, endorsed and forwarded to minister of foreign Affairs of Bosnia and Herzegovina.

Esad Kopić Osmanović
Emir Zlatar oni najsličniji Emiru Ramiću koji rade punom parom za Bosnu i Hercegovinu. Oni koji imaju harizmu i jake kontakte, a umjereni su u javnosti. Gledaju da POMIRUJU različitost i ne forsiraju SVOJU PAMET. Žrtvuju se za Bosnu, a ne očekuju i ne pate od bilo kakvih velikih priznanja...... Jesam li dovoljno jasan?

Esad Kopić Osmanović
Emir Zlatar uvijek je isto. Istina, obraz, patriotizam, ljubav = karakter. GAZIJA ima dovoljno i živih. Samo što nisu svi u javnosti. Emir Ramic je sticajem okolnosti i potrebe da često učestvuje u nekim projektima poznati, živi GAZIJA. Dakle i to pominjanje "turbe GAZIJA" je malo i neumjesno. Neću da "spuštam" kriterij, jer kodeks poštenja i poštovanja nije guma pa da se rastezanjem gubi vrijednost. Naprotiv, što smo zreliji, trebali bi biti još bolji, ozbiljniji, mudriji i saburom pokazati dobronamjernost


Osmrtnicama ba

Vijesti: