Podrške plemenitih

Plemeniti govore

Esad Kopić Osmanović

Uvijek aktualan ili donositelj bitnih vijesti. Jednostavno, morao si se desiti našoj domovini u ovo postagresijsko vrijeme. Hvala dragom Bogu.
Veliko ti HVALA prijatelju Emir Ramic. Lakše bi mi bilo napisati 10 novih SEVDAH pjesama nego znati se dovoljno lijepo izjasniti komentarom za ovu tvoju čast koju si učinio pisanjem ovog posta na svom profilu. Tvoje su i moje ime već desetak godina taguju i tagovali su neki drugi. Onda sam ja tagovao tvoje sa ponosom i radošÄ‡u što postojiš kao takav. Ovaj puta taguješ i ti mene, pa kad se sve to uzme u obzir, ovaj tag je meni veći i važniji od bilo koje književne nagrade koja postoji na ovom dunjaluku. Zašto? Zato što je ovo od tebe prijateljski čin iz srca. Dakle, kad ovakvim činom tvoje pažnje mom radu i ponašanju ti meni napišeš "priznanje" vrijednosti mome radu, to je meni kruna svega do sada. Teško je to i objasniti, a pogotovo drugima da to shvate...... No, hvala Bogu da je došao i taj momenat da sretan i ponosan mogu danas odobriti štampanje knjige i da na neki način nestane i mog straha, mogu li, hoće li i kad će ići (izaći) knjiga u štampu, ali knjiga kojom zaokružujem opus 5 knjiga = 1.000 tekstova. Sve što si napisao u postu je moja želja, ljubav, strast, upornost, žrtvovanje i svijest da moram dati našoj domovini Bosni i Hercegovini dio sebe u bilo kojem smislu za zdraviju, kulturološki jaču, eto po mojim tekstovima svakako i veseliju i "OPJEVANIJU" haman kao ni jedna druga zemlja na ovom dunjaluku. Kamo sreće da pojedinci koji odlučuju, narod koji voli Bosnu razumiju ovu tvoju poruku, poruke moga pisanja, mnogo toga bi se ubrzalo za nešto krupno, nesagledivo krupno. Ali eto, neka bude sve u Njegovoj milosti. Elhamdulillah. Još jednom dobri insanu, humanisto, domoljubu, moj prijatelju hvala ti zauvijek "gdje čuo i ne čuo". Zdravo mi bio sa svojim najmilijim sa puno, puno radosti svima vama. Najljepši selami od . "ZA SEVDAH I BOSNU ŽIVI SRCE MOJE”

Belma Omerovic Islamovic
Hvala Allahu pa postojis brate Emire.Allah vam podario ono sto je najbolje zavas i sto pozelite a i vasima takodjer Amin Ya Rabbi.

Osmrtnicama ba

Vijesti: